Welkom

De mobiele pagina Paragnostrotterdam.nl is aan het laden...
betrouwbare mediums - directe antwoorden

SELECT * FROM tarotkaarten WHERE laatstgetoond = date( NOW( ) ) limit 1
Tarotkaart Geliefden door mediums

Tarotkaart Geliefden

De Grote Arcana  -  Bewustzijn
Tarotkaart van 21 februari : Geliefden
De Tarotkaart de Geliefden wijst niet alleen naar passie en seks maar ook naar partnerschap, opties die je wellicht zal moeten maken. De Tarotkaart de Geliefde is voornamelijk de Tarotkaart van de gevoelens, en dat er niets dan moois kan komen van de samenkomst van twee geliefde. Met zo'n twee duidende Tarotkaart is er altijd de mogelijkheid op een verdrietig einde. De liefde zijn als vlammen die van passie kan branden, maar het ook kapot kan maken indien ze oneerlijk wordt gebruikt. Liefde is een prachtige gewaarwording, maar niet-erkende liefde heeft de kracht om levens te vernietigen. Wees dus alert. De Tarotkaart de Geliefden wil je helder maken dat je alles goed moet overdenken voordat je een keuze maakt, zoals moeten kiezen tussen twee mensen die je liefheb. Eerst moet je de consequentie nagaan waarna je kan handelen.

Tarotkaarten van De Grote Arcana

Extra mediums informatie

Uitleg over Tarotkaarten van De Grote Arcana

De 22 tarotkaarten van de Grote Arcana symboliseren het inzicht over ons bewustzijn, ons onderbewustzijn en uiteindelijk onze zelfontdekking en innerlijke intuïtie gedurende de periode van kind tot volwassene. Deze tarotkaarten onthullen de geheimen, veranderingen, sucessen, illusies, zoektochten, ... die we met ons meedragen en doormoeten.

De tarotkaarten van de Grote Arcana kunnen inzicht brengen in de grote gebeurtenissen op uw levensweg. De meer dagdagelijkse gebeurtenissen kan je nalezen in de tarotkaarten van de Kleine Arcana, deze behandelen de vier kleuren zoals in een kaartspel : de tarotkaarten van de bekers, de tarotkaarten van de zwaarden, de tarotkaarten van de munten en de tarotkaarten van de toverstaf of staven.

Achter elke uitdaging zit een kans verscholen en achter elke wolk zit een zon te wachten op zijn kans om te worden geopenbaard. Elke fase in je leven biedt nieuwe kansen, lees de tarotkaarten van de Grote Arcana en grijp de kansen die ze je bieden. Je krijgt zelf de keuze om verandering in je leven te brengen en het advies van de tarotkaarten te volgen.


De 22 tarotkaarten van de Grote Arcana symboliseren het inzicht over ons bewustzijn, ons onderbewustzijn en uiteindelijk onze zelfontdekking en innerlijke intuïtie gedurende de periode van kind tot volwassene.

Tarotkaarten mediums

Laatste 18 dagen

Uw persoonlijke tarotkaart?

betrouwbare mediums - directe antwoorden
Naar Boven